IOTE2022 18. Uluslararası Nesnelerin İnterneti Fuarı, Shenzhen Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi'nde (Bao'an) açıldı!

- 2022-11-16-

Nesnelerin İnterneti Medyası tarafından Haziran 2009'da kurulan IOTE IOT Fuarı, 13 yıldır düzenleniyor, dünyanın ilk profesyonel IOT fuarı, bu IOT fuarı Shenzhen Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi (Bao'an) Salon 17'de yapılacak. 50.000 metrekare sergi alanı, 400 katılımcı davetlidir! Bu serginin teması, Shenzhen Nesnelerin İnterneti Endüstrisi Derneği sponsorluğunda ve Shenzhen Nesnelerin İnterneti Media Co., LTD., Shenzhen Yixin Nesnelerin İnterneti Ağı Co. , LTD. "İç ve dış çift dolaşım" tarafından ortaya çıkan talep, Nesnelerin İnterneti'nin gelişimi için en verimli toprak haline geldi. Trilyon seviyesindeki pazar artık bir slogan değil ve Nesnelerin İnternetini keşfetmenin tam zamanı!

Bilgisayar ve internetten sonra dünya bilgi gelişiminin üçüncü dalgası olarak Nesnelerin İnterneti, ulusal bilim ve teknoloji geliştirme stratejisinin önemli bir parçası haline geldi. Hayatın her kesimini akıllı ve dijital olmaya yönlendirir ve dijital ekonomiyi destekleyen önde gelen güçlerden biridir.

Altyapı inşaatında önemli bir ülke olan Çin'in dijital ekonomisi son yıllarda sürekli olarak ivme kazanıyor. 2021'de Çin'in dijital ekonomi ölçeği, 2011'deki %21,6'dan GSYİH'nın %39,8'ini oluşturan 45,5 trilyon RMB'ye ulaşacak ve ekonomik ve sosyal kalkınma sürecinde bir "hızlandırıcı" olacak.

Aynı zamanda, Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı ve diğer sekiz daire, Nesnelerin İnterneti için Yeni Altyapının İnşasına Yönelik Üç Yıllık Eylem Planını (2021-2023) ortaklaşa yayınladıkça, tüm sektörler güçlü üretkenlik, bina akıllı şehir, akıllı ulaşım, akıllı tarım, akıllı üretim, akıllı parklar, akıllı ev ve diğer IOT inşaat altyapısı, "Her Şeyin İnterneti"nin sağlıklı gelişimini hızlandırıyor.

Çeşitli bağlantı teknolojileri yenilik ve çığır açmaya devam ediyor, RFID, sensörler ve diğer algılama edinimi "karbon nötr" talebine, pasif geliştirmeye yanıt veriyor; Nesnelerin İnterneti platformunun hızlı büyümesi, hizmet destek kapasitesi önemli ölçüde iyileştirildi; Cat.1, 5G, NB-IOT ve LoRa gibi geniş alan ağlarının küresel ticarileşme süreci hızlanıyor. Bulut bilgi işlem, uç bilgi işlem, yapay zeka ve diğer teknolojiler, akıllı sektöre yenilikçi canlılık getirmek için Nesnelerin İnternetine uygulanıyor...

B-end pazarında veya C-end pazarında fark etmez, Nesnelerin İnterneti yeni geliştirme fırsatları sağladı ve trilyonlarca düzeyde birçok endüstriyel pazar açtı. Nesnelerin İnterneti pazarında şu anda hangi yeni teknolojiler ortaya çıkıyor? Yeni gelişmeler ve trendler neler? Öğrenilecek bazı iyi şirketler nelerdir? 18. Uluslararası Nesnelerin İnterneti Fuarı IOTE 2022, size cevabı veriyor!

15-17 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında 18. IOTE 2022 Uluslararası IOT Fuarı, algılama katmanından iletim katmanına, platform katmanından uygulama katmanına kadar birçok yeteneği bir araya getirecek. Katılımcılar tüm endüstri zincirini kapsayacaktır. Uzun ve derin başarılarını sadece üç gün içinde sunacaklar. Nesnelerin İnterneti endüstrisinin bu yıllık etkinliğinde, sergi aracılığıyla Nesnelerin İnterneti endüstrisinin potansiyel trendlerini görebiliriz.